8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

10 HP EVA

12 SF

12 SF

12 SF CVA

12 SF CVA

Master

Wall S1

S1 HP

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 10 C

Inverter 12 C

Inverter 18

Inverter 24

Inverter 18 C

Inverter 24 C

ODU Dual Inverter 14

ODU Dual Inverter 18

ODU Dual Inverter 21

IDU Inverter 9

IDU Inverter 12

Enkel koeling!

Lekker warm met mobiele airco

06/10/20

Die miezerige regen ook al zo beu? Het is nu eenmaal herfst en we kunnen er niet onderuit. Misschien denk je nu helemaal niet meer aan een airco, maar wat als er een mobiele airco bestaat die kan koelen én verwarmen? Wij stellen je graag voor: de Unico Pro Inverter 12 HP A+.

 

Koelen en verwarmen met airco

Een airco kan ook perfect zijn diensten bewijzen tijdens de koudere maanden. De Unico Pro Inverter 12 HP A+ is namelijk een twee-in-één toestel dat elke ruimte tot 52 m2 kan koelen en verwarmen dankzij de geïntegreerde warmtepomptechnologie. De koelte en warmte wordt door de brede klep gelijkmatig verspreid in de ruimte. 

 

Benieuwd naar alle voordelen van deze mobiele airco?

 

Stille airco

De mobiele airco is voorzien van geluiddemping waardoor het toestel enorm stil is. Dankzij de nachtmodus schakelt de airco stilletjes aan uit, waardoor je ook ’s nachts onverstoord kan slapen. 

 

Design airco

Hou je van strak design? Dan is deze Unico airco de perfecte keuze. Geen opvallende airco met slang aan de muur, maar wel een subtiele, compacte airco zonder buitenunit. 

 

Do it yourself

Je kan de airco helemaal zelf monteren. Het enige wat je hoeft te doen is twee ventilatiegaten voorzien en een klein gat voor de condenswaterafvoer. 

 

Energiezuinige airco

De mobiele airconditioner van klasse A+ is voorzien van een inverter systeem. Daardoor ligt je energieverbruik 30% lager in vergelijking met traditionele airco’s. 

 

Slimme mobiele airco

Het toestel bedien je eenvoudig via het bedieningspaneel, de afstandsbediening of via de app op je smartphone of tablet. 

 

Helemaal overtuigd van onze mobiele airco zonder buitenunit?

Wil je jouw woonkamer, keuken of slaapkamer plaatselijk verwarmen tijdens de herfst en winter, en deze kamers ook koelen tijdens warme zomerdagen? Wacht dan niet langer en ga voor deze combi-airco! Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

 

Deel dit artikel op