Product
Aantal
Eenheidsprijs
Subtotaal
€ 0,00
Totaalprijs
€ 0,00

8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

Enkel koeling!

Bespaar tot 30% energie dankzij airco met inverter technologie

27/04/21

Wist je dat onze airco’s zonder buitenunit zijn uitgerust met inverter technologie? Wat is dat nu precies en waarom is dat zo voordelig voor jou? Ontdek het hier!

 

Comfortabele en constante temperatuur dankzij airco

De inverter technologie biedt twee grote voordelen: comfort en energiebesparing. We beginnen met comfort. Een airco die uitgerust is met inverter technologie stemt de koel- en verwarmingscapaciteit af op de temperatuur in de ruimte. Bij de opstart geeft de inverter meer energie af, wat ervoor zorgt dat de kamer sneller afkoelt. Eens de gewenste temperatuur bereikt is, zal de inverter er continu voor zorgen dat de temperatuur op hetzelfde peil blijft. Geen periodes waar het ijskoud is en dan weer plots te warm. De airco zorgt voor een constante temperatuur.

 

Minder energieverbruik met airco zonder buitenunit

De airco met inverter technologie stemt zijn werking af op een aantal factoren: de warmtebronnen in de ruimte, de gemeten temperatuur, de gewenste binnentemperatuur en de oppervlakte van de kamer. Door met al deze aspecten rekening te houden, zal de airco met inverter technologie tot 30% minder verbruiken dan toestellen die voortdurend aan en uit gaan. Spanningspieken worden met andere woorden geneutraliseerd, waardoor je minder verbruikt. 

 

Sneller fris, met minder energie

De inverter technologie garandeert dat je ruimte sneller fris wordt én dat je op een energiezuinige manier koelt. Ontdek al onze slimme airco’s met inverter technologie!

 

Deel dit artikel op