8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

Enkel koeling!

Goed slapen zonder koude voeten

30/11/20

Heb jij altijd koude voeten? En al zeker als je in je bed kruipt? In de winter is dat meer dan normaal. Maar wist je dat je dat met enkele trucjes makkelijk kan vermijden? Lees dus maar beter verder!

 

Beweeg veel overdag

’s Nachts, wanneer je stilligt, stroomt je bloed moeilijker naar je handen en voeten. Daarom moet je overdag genoeg bewegen zodat je de doorbloeding zoveel mogelijk stimuleert. Je zal in je bed merken dat je dankzij die extra lichaamsbeweging warmere voeten krijgt.

 

Draag wollen sokken

Wie sokken draagt, valt sneller in slaap. Dat is zelfs wetenschappelijk bewezen. Klinkt eenvoudig? Dat is het ook! Let wel dat je sokken in een zachte stof aantrekt zoals wol.

 

Neem een warm bad

Het lijkt logisch, maar de gemakkelijkste manier om warme voeten te krijgen is een warm bad nemen. Of nog beter: een warm voetbad, want dat duurt minder lang. Tien minuten zijn ruim voldoende om je voeten op te warmen.

 

Investeer in een warm dekbed

Misschien verwarmt je dekbed niet genoeg? Er zijn verschillende soorten dekbedden: diverse materialen en diktes. Probeer eens een ander uit.

 

Voorzie verwarming in je slaapkamer

De chauffage aanleggen om je slaapkamer eventjes op te warmen, lijkt je verspilling? Opteer dan voor elektrische verwarming. Zo kan je je slaapkamer snel enkele graden opwarmen en kan je met warme voeten in slaap vallen. Wist je dat er toestellen bestaan die kunnen verwarmen én koelen? Zo hou je het in de winter gemakkelijk warm en in de zomer aangenaam koel.

 

Benieuwd naar zo’n 2-in-1 airco en verwarming?

Check ons aanbod!

 

Deel dit artikel op