8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

Enkel koeling!

Overleef de hete zomer met een mobiele airco zonder slang

01/07/21

Ben je op zoek naar een airco om de hete zomer die eraan komt te overleven? Wil je liever niet badend in het zweet in je bed liggen woelen tijdens een warme zomernacht? Slaap je liever in een frisse kamer, zonder oorverdovend geluid? Dan is onze slimme airco jouw redder in nood!

 

Mobiele airco zonder buitenunit

De tijd waar een airco een lelijk toestel was, waarbij een grote bak aan de buitenkant van je woning hing, is al lang verleden tijd. Onze toestellen zijn airco’s zonder buitenunit. Bovendien hangt er ook geen slang aan. Aan de buitenkant van je woning zie je dus helemaal geen ontsierende elementen.

 

Onze mobiele airco zonder buitenunit is het toonbeeld van Italiaans design. Dit toestel is volledig made in Europe. Topkwaliteit én esthetisch design gegarandeerd dus! De Unico Air 8 SF is bovendien extradun. Met zijn 16 cm dikte neemt hij zeer weinig plaats in beslag. 

 

Stille airco 

Onze airco’s ogen niet enkel mooi, ze werken ook fantastisch. De Unico Air 8 SF heeft een geluidsniveau van slechts 27 dB. Heb je al ooit in een hotel geslapen met airco? Dan weet je dat die toestellen zeer stil zijn. Onze stille airco maakt evenveel geluid, of moeten we zeggen ‘even weinig’. 

 

Koeling voor elke ruimte 

Onze slimme airco koelt elke ruimte tot 52 m². Je kan hem bovendien ook in elke ruimte installeren: slaapkamer, woonkamer, zolder, keuken… Maar ook in bedrijfsgebouwen doet onze Unico Air 8 SF zijn werk. Is er geen centrale koeling voorzien? Installeer dan een van onze mobiele airco’s in je eigen kantoor. Geniet van de koelte binnen en concentreer je ten volle op je werk. 

 

Plug & play, helemaal zelf te installeren

Onze airco installeren is helemaal niet moeilijk. Je hebt er zelfs geen technieker voor nodig, je kunt het helemaal zelf! Bekijk onze instructievideo en ga aan de slag. 

 

Airco bedienen op afstand

De Unico Air 8 SF kan je bedienen via de app, het paneel of de afstandsbediening. Stel hem in vanop afstand en kom altijd thuis in een fris huis. Er is zelfs een slaapstand voorzien waarbij het geluid automatisch gedempt wordt om jouw nachtrust te verzekeren. 

 

Helemaal overtuigd van onze mobiele airco zonder buitenunit?

Klaar voor verkoeling dankzij onze slimme airco zonder slang? Koop hem nu online!

Deel dit artikel op