8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

10 HP EVA

12 SF

12 SF

12 SF CVA

12 SF CVA

Master

Wall S1

S1 HP

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 10 C

Inverter 12 C

Inverter 18

Inverter 24

Inverter 18 C

Inverter 24 C

ODU Dual Inverter 14

ODU Dual Inverter 18

ODU Dual Inverter 21

IDU Inverter 9

IDU Inverter 12

Enkel koeling!

Ontdek de beste airco zonder buitenunit: Unico R 10 HP

05/03/22

Kon je de voorbije weken moeilijk de slaap vatten omdat het te warm was in je slaapkamer? Overviel de warmte je als je de deur van je huis of appartement opentrok bij het thuiskomen? Vond je de temperatuur net iets aangenamer op het werk, dankzij airco? Hoog tijd voor je eigen airconditioner bij jou thuis!

 

Unico R 10 HP is een slimme airco die elke ruimte tot 24 m2 kan koelen. Dit is een mobiele airco zonder buitenunit, dat wil zeggen dat je geen lelijke bak aan de buitenkant van je woning dient te voorzien, noch een buitenslang door je raam hoeft te steken. Deze compacte, mobiele airco neemt weinig plaats in. Dankzij zijn Italiaans design gaat hij ook volledig op in je interieur. 

 

Dit onopvallend toestel kan je overigens vanop afstand bedienen. Of je stelt een timer in dat je elke dag kan thuiskomen in een koel huis. Dankzij de slaapstand kom je ook stil de nacht door. De koeling neemt geleidelijk af, waardoor het geluid ook stiller wordt. 

 

Koelen én verwarmen

Wist je dat er airco’s bestaan die kunnen koelen én warmen? Ideaal met zo’n wisselvallig klimaat als het onze. Zo hou je het heerlijk fris tijdens hete zomerdagen en warm je je huis op tijdens de winter. In de airco zit een verwarmingsspiraal ingewerkt om extra snel en gelijkmatig te verwarmen. 

 

Doe-het-zelf airco

Je kunt deze airco zonder buitenunit perfect zelf installeren, zonder professionele hulp. Het enige wat je hoeft te doen is twee ventilatiegaten en een klein gaatje voor de condenswaterafvoer voorzien. Geniet van een praktisch én design toestel. Bedienen kan via het paneel, de afstandsbediening of de app.

 

Helemaal overtuigd van onze mobiele airco zonder buitenunit?

Klaar voor verkoeling dankzij onze slimme airco zonder slang? Vraag nu vrijblijvend je offerte aan!

 

Deel dit artikel op