8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

10 HP EVA

12 SF

12 SF

12 SF CVA

12 SF CVA

Master

Wall S1

S1 HP

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 10 C

Inverter 12 C

Inverter 18

Inverter 24

Inverter 18 C

Inverter 24 C

ODU Dual Inverter 14

ODU Dual Inverter 18

ODU Dual Inverter 21

IDU Inverter 9

IDU Inverter 12

Enkel koeling!

Koel en verwarm je huis met een 2-in-1 airco

22/09/20

De voorbije hittegolf zindert nog wat na, maar toch voel je de kilte van de winter al aankomen. Is het nu te laat om een airco te kopen? Of is dit net het perfecte moment? Zo ben je al voorbereid op de warmte van volgend jaar én kan je deze winter je toestel gebruiken om te verwarmen. Want ja hoor, er bestaan ook airco’s die kunnen koelen én verwarmen!

 

Airco: een nutteloze aankoop? 

Heb je tijdens de hittegolf echt alles geprobeerd om je huis koel te krijgen? Bleek niets te werken? Nu zijn we een paar weken verder en krijg je je binnentemperatuur eindelijk terug naar 22°C. Was het niet gemakkelijker geweest als je een airco in huis had? Dan had je geen weken moeten puffen en zweten, maar had je wel uitgeslapen uit je bed kunnen rollen. 

 

Mobiele airco met verwarming

Tijd om toch maar eens na te denken over de aankoop van een airco. Te laat zeg je? Absoluut niet! Nu is het ideale moment, want onze mobiele airco koelt én verwarmt. Zo wordt je airco geen nutteloze aankoop, want je geniet ervan tijdens de zomer én de winter!

 

Onze 2-in-1 airco’s zijn uitgerust met een verwarmingsspiraal die zorgt voor een snelle en gelijkmatige verwarming. Dit kan misschien wat technisch klinken, maar geen zorg, voor de rest is er niets complex aan. Integendeel, deze slimme airco zonder buitenunit kan je perfect zelf installeren aan de hand van een duidelijke instructievideo. En de bediening gaat snel via afstandsbediening of via de app. Ontdek hier alle andere voordelen van onze slimme airco’s. 

 

Mooie airco voor koeling en verwarming

Wie ooit gezegd heeft dat een airco een seizoensgebonden toestel is, had het grondig mis! Van onze slimme airco’s met verwarming heb je het ganse jaar genot. Bekijk al onze toestellen en ga voor een mooie design airco die koelt én verwarmt! 

Deel dit artikel op