8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

Enkel koeling!

Koel de zomer door met slimme airco

01/06/22

Wil jij de hittegolven voor zijn en je huis koel houden? Heb jij al een airco in huis? Nee? Hoog tijd om er één aan te schaffen!

 

Airco Unico Air Inverter 10 HP

De Unico Air Inverter 10 HP is een toptoestel. Deze airconditioning koelt én verwarmt ruimtes tot 40 m2. Wat maakt deze airco zo speciaal? De inverter technologie! Die zorgt ervoor dat de ruimte sneller afkoelt, met een lager energieverbruik. Verwarmen gebeurt via de voorziene warmtepomptechnologie. Heb je liever een airco zonder warmtepomp? Ga dan voor de Unico Air 8 SF.

 

De kenmerken op een rij

  • Koelt en verwarmt tot 40 m2
  • Multifunctionele afstandsbediening
  • 24-uurs timer
  • Brede klep voor een gelijkmatige verspreiding van de lucht in de ruimte
  • Draadloze wandbediening (optioneel)

Stille airco

Dankzij het silent systeem is deze airco tot 10% stiller bij minimale snelheid. Je kan de airco overigens ’s nachts in slaapstand zetten, waardoor die geleidelijk aan uitschakelt. We kregen al van vele klanten te horen dat de airco zo stil is dat ze zich in een hotel wanen. Lekker fris, zonder oorverdovend lawaai.

 

Onze slimme airco’s zijn ook perfect voor mensen met een tweede verblijf. Lucien Scherpereel is alvast blij dat hij terug naar zijn tweede verblijf mag: “Mijn vrouw en ik zijn op pensioen. We hebben een tweede verblijf aan zee. Wanneer we er een weekendje willen logeren, steken we de airco van op afstand aan zodat het lekker fris is tegen dat we er aankomen.”

 

Klaar voor de hete zomer?

Wil jij net als Lucien en vele anderen thuis of in je tweede verblijf een frisse woonkamer of slaapkamer? Bestel nu de Unico Air Inverter 10 HP vanaf € 1.649 en geniet van een koele zomer in huis!

Deel dit artikel op