8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

10 HP EVA

12 SF

12 SF

12 SF CVA

12 SF CVA

Master

Wall S1

S1 HP

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 10 C

Inverter 12 C

Inverter 18

Inverter 24

Inverter 18 C

Inverter 24 C

ODU Dual Inverter 14

ODU Dual Inverter 18

ODU Dual Inverter 21

IDU Inverter 9

IDU Inverter 12

Enkel koeling!

Hoe raak je in slaap tijdens warme zomernachten?

23/07/20

Hete dagen betekenen vaak ook hete nachten. Met het raam open slapen helpt niet. Integendeel, vaak komen er ongewenste bezoekers oftewel zoemende muggen rond je hoofd zweven. Wat kan je dan wel doen om toch goed in slaap te geraken tijdens een warme zomernacht?

 

Tip 1: Kies katoenen lakens

Het eerste wat je moet doen, is je donsdeken ver weg opbergen. Kies voor een simpel laken, of gebruik je donsovertrek om je toe te dekken. Of slaap gewoon zonder deken, dat kan natuurlijk ook!

 

Tip 2: douch voor je gaat slapen

De hele dag in de warmte vertoefd? Neem dan een verfrissende douche. Zet het water niet té koud, anders wordt het weer een grote temperatuurschok wanneer je je kamer binnenwandelt.

 

Tip 3: Zet het raam open na zonsondergang

Is de zon verdwenen achter de horizon? Snel dan maar naar je kamer en zet het raam open. Om die irritante muggen te vermijden, plaats je best een vliegenraam aan je ruit. De temperatuur buiten zal niet extreem dalen, maar de enkele graden minder zullen toch voor enige afkoeling zorgen.

 

Tip 4: Verhuis naar beneden

Slaap je boven, net onder het dak? Dan warmt je kamer des te sneller op. Krijg je het maar niet koel genoeg om te slapen? Verhuis je matras dan naar beneden. Of kies voor een veldbed of luchtmatras, dat is minder zwaar werk. Beneden is het namelijk altijd wat frisser.

 

Tip 5: Ga voor een mobiele airco

Heb je echt álles al geprobeerd, maar geraak je toch niet in slaap? Installeer dan een mobiele aircoDe fabeltjes dat deze te duur of te luid zijn, moet je niet geloven. Er bestaan tegenwoordig airco’s voor thuis die even stil zijn als die in een hotel. Ze beschikken overigens over een slaapstand, waardoor ze stilletjes aan vanzelf uitschakelen ’s nachts naarmate de temperatuur daalt in de kamer.

 

 

Kies voor een slimme airco

Een airco die niet enkel stil is, maar ook niet veel plaats inneemt en er ook nog eens mooi uitziet? Ga voor een van onze slimme airco’s! Meer weten? Check ons aanbod aan airco’s zonder buitenunit.

Deel dit artikel op