8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

Enkel koeling!

Dancal, verdeler van Olimpia Splendid airco’s

06/10/20

Ondertussen weet je al dat we slimme airco’s aanbieden. Maar weet je ook wie onze partner-fabrikant is? We kiezen al jaren resoluut voor airco’s van het Italiaanse merk Olimpia Splendid. Waarom? Dat vertellen we je graag!

 

Fabrikant sinds 1956

Olimpia Splendid is een Italiaanse fabrikant die sinds 1956 airconditioning, verwarming en luchtbehandeling ontwerpt, produceert en verkoopt. Ze weten met andere woorden heel goed waar ze mee bezig zijn. Ze kennen elk aspect van airco’s door en door. 

 

Made in Europe

Olimpia Splendid heeft zijn naam niet gestolen. Ze zijn wel degelijk ‘splendid’, uitstekende kwaliteit dus. Ze worden 100% geproduceerd in Europa, wat nog een garantie extra is op topkwaliteit. Wij bij Dancal verdelen de slimme airco’s van hun merk Unico®. Dit zijn innovatieve en milieuvriendelijke airconditioners die het toonbeeld zijn van Italiaans design.

 

Italiaans, dus dichtbij

We leven in een wereld waar we ons zeer gemakkelijk kunnen verplaatsen. Italië ligt dan ook op een boogscheut van België, waardoor we een zeer goede verbinding hebben met onze fabrikant. Ook telefonisch zijn ze altijd beschikbaar om eventuele vragen die we hebben op te lossen. 

 

Benieuwd naar alle mobiele airco’s van Olimpia Splendid? Check ons aanbod!

Deel dit artikel op