8 SF

8 HP

10 HP

12 HP

10 HP

12 HP A+

10 SF C

12 SF

14 HP

14 Wifi

13 A+

8 P

12 HP

14 HP

S1 SF

Eco

9 C

12 C

18

24

10 SF Wifi

12 HP Wifi

10 HP EVA

12 SF

12 SF

12 SF CVA

12 SF CVA

Master

Wall S1

S1 HP

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 9

Inverter 12

Inverter 10 C

Inverter 12 C

Inverter 18

Inverter 24

Inverter 18 C

Inverter 24 C

ODU Dual Inverter 14

ODU Dual Inverter 18

ODU Dual Inverter 21

IDU Inverter 9

IDU Inverter 12

Enkel koeling!

6 misverstanden over airco's ontkracht

14/04/22

Veel mensen kopen geen airco omdat die ofwel te lelijk is, ofwel omdat ze het een verloren investering vinden. Anderen vinden dan weer dat een airco te veel lawaai maakt of te veel stof veroorzaakt. Wat als wij je kunnen vertellen dat er slimme airco’s bestaan die mooi, stil en helemaal niet duur zijn? 

 

Waar of niet waar: een airco maakt veel lawaai

Niet waar. Sommige airco’s kunnen inderdaad veel lawaai maken. Onze slimme airco’s zijn echter beduidend stiller. Ze maken nagenoeg geen lawaai, waardoor je bijna niet merkt dat de airco aanstaat. Heb je wel al eens in een hotelkamer met airco geslapen? Dan weet je dat dat perfect lukt zonder oordoppen. Dat is met ons Unico airco-gamma niet anders. Bovendien zijn ze voorzien van een handige slaapstand, waardoor de temperatuur geleidelijk afneemt en de airco nog stiller wordt. 

 

Waar of niet waar: een airco is lelijk

Niet waar. Onze slimme airco’s hebben geen buitenunit of een lelijke slang die je door je raam moet hangen. Er werd zeer goed nagedacht over het design: met zijn afgeronde hoeken en mooie lijnen is deze airco het toonbeeld van Italiaans design. Het toestel is compact en overal makkelijk te plaatsen. Je ziet duidelijk dat onze mobiele airco’s volledig van Europese makelij zijn.  

 

Waar of niet waar: een airco kan je niet zelf installeren

Niet waar. Doordat er geen koelvloeistof aan te pas komt, heb je voor onze slimme airco’s geen erkend installateur nodig. Je kan onze mobiele airco volledig zelf installeren. Het enige wat je hoeft te doen is twee kleine gaten voorzien, het toestel ophangen en je bent klaar. Heb je toch liever professionele hulp? Dan schakelen we een van onze partner-installateurs in. 

 

Waar of niet waar: een airco is een verloren investering

Niet waar. In België gaan mensen er nog vaak van uit dat een airco een verloren investering is, maar als je eens goed terugdenkt aan de voorbije weken, maanden en jaren, dan zal je al snel beseffen dat ons klimaat warmer en warmer wordt. Je kunt de keren dat je hebt zitten zweten binnen of niet kon slapen ’s nachts zeker niet meer tellen. Bovendien kunnen sommige van onze airco’s koelen én warmen. Zo heb je er het hele jaar door genot van. 

 

Waar of niet waar: een airco is duur

Niet waar. Een airco verbruikt veel minder dan vroeger. Onze mobiele airco’s verbruiken gemiddeld 1,0 kW. We maken het even concreet voor jou: stel dat je je airco veertig dagen lang acht uur per dag laat draaien tijdens de zomer. Dan ligt je toestel 320 uren aan. De gangbare gemiddelde energieprijs bedraagt op dit moment € 0,22 per kWh. Dat wil zeggen dat je op een hele zomer € 70,40 extra betaalt voor een koel huis. Dit zijn uiteraard gemiddelde prijzen, die ook afhangen van je eigen energieleverancier. Maar zo’n grote extra kost is dit niet, wetende dat jouw humeur en concentratie volledig afhangen van hoe je je thuis voelt. Stel je eens voor hoeveel meer energie je zou hebben wanneer je fris uitgeslapen bent?! Ook qua aankoop vallen de prijzen van onze slimme airco’s zeer goed mee. 

 

Waar of niet waar: een airco zorgt voor stof

Niet waar. Het algemene beeld van de airco is dat ze veel stof produceren. Onze slimme airco is echter uitgerust met een meervoudig filtersysteem dat alle stofdeeltjes tegenhoudt. Heb je veel last van hooikoorts of huisstofmijt? Dan is deze mobiele airco zonder buitenunit een uitstekende oplossing. Door de elektrostatische filter worden deeltjes zoals rook, stof, stuifmeel, haren van dieren opgevangen

 

Benieuwd naar onze slimme airco's?

Een airco hoeft niet luid, lelijk of duur te zijn. Ontdek onze verschillende airco’s zonder buitenunit en vraag vrijblijvend jouw offerte aan. 

Deel dit artikel op